Ο μητροπολίτης Χίου Μάρκος ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά καλή πρόοδο με την βοήθεια του Χριστού

Φωτεινό μήνυμα έδωσαν τα κατηχητικά σχολεία της μητροπόλεως Χίου

Φωτεινό μήνυμα έδωσαν την Κυριακή στο κατάμεστο ομήρειο πνευματικό κέντρο Χίου τα κατηχητικά σχολεία της μητροπόλεως Χίου κατά την Χριστουγεννιάτικη εορτή τους.

Εκατοντάδες παιδιά από τις Οινούσσες μέχρι τα Μεστά μίλησαν για τον ερχομό του Θεού στην γη, τραγούδησαν για την αγάπη του στους ανθρώπους, χόρεψαν για την ειρήνη που φέρνει στον κόσμο και γενικά έδωσαν την αληθινή ελπίδα που είναι ο Χριστός μέσα σε ένα κόσμο που απομακρύνεται απ’ τον Χριστό και οδηγείται καθημερινά σε επικίνδυνες και καταστροφικές πορείες.

Στο τέλος της τρίωρης εκδηλώσεως ο μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος δώρισε σε όλα τα παιδιά χριστιανικά βιβλία, ευχαρίστησε και συνεχάρη την συντονίστρια της γιορτής πρεσβυτέρα κ. Δέσποινα Μπογή-Βορριά Φιλόλογο και τον συνεργάτη της κ. Αργύριο Στακιά, Καθηγητή Φυσικής Αγωγής, καθώς και όλους τους ιερείς, τους κατηχητές και τους γονείς που συνέβαλαν στην θαυμάσια αυτή εκδήλωση.

Ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά καλή πρόοδο με την βοήθεια του Χριστού και κάλεσε όλους να μιλήσουν αυτές τις ημέρες για τον ερχομό του Θεανθρώπου στον κόσμο.

Flickr Album Gallery Pro Powered By: WP Frank

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα:

Παρόμοιες δημοσιεύσεις

Οι τελευταίες δημοσιεύσεις