Όροι

Όροιχρήσης

Αγαπητοί επισκέπτες

Ακολουθούν οι όροι χρήσης των φωτογραφιών που δημοσιεύονται από το ORTHODOXIA IN FOTO:

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η χρήση των ως άνω φωτογραφιών μόνο για προσωπική χρήση και αναδημοσίευση σε προσωπικούς λογαριασμούς κοινωνικών δικτύων, όπως είναι, άνευ επεξεργασίας και πάντα με σαφή αναφορά της πηγής orthodoxiainphoto.gr και του ονόματος του φωτογράφου.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αφαίρεση του λογοτύπου από τις φωτογραφίες για οποιονδήποτε λόγο.

Στην περίπτωση που άλλος διαδικτυακός τόπος ή ΜΜΕ επιθυμεί την αναδημοσίευση του φωτογραφικού υλικού, θα πρέπει απαραιτήτως να προηγηθεί γραπτή επικοινωνία στο orthodoxiainfoto.gr@gmail.com.

Εάν κάποιο από τα πρόσωπα που εμφανίζονται στις φωτογραφίες επιθυμεί την αφαίρεσή του, μπορεί να γράψει στο orthodoxiainfoto.gr@gmail.com ζητώντας το.

Στην περίπτωση που οι φωτογραφίες δεν προέρχονται από την φωτογραφική ομάδα του orthodoxiainfoto αλλά απλώς φιλοξενούνται ως αναδημοσιεύσεις, τα πλήρη δικαιώματα ανήκουν στους δημιουργούς τους οι οποίοι θέτουν και τους όρους χρήσης τους.

Το φωτογραφικό πρακτορείο Orthodoxia in photo είναι μια μη κερδοσκοπική δράση του Οργανισμού Ανάδειξης Ελληνικού και Ορθόδοξου Πολιτισμού «ΑΕΝΑΟΣ» και λειτουργεί ως ιστορικό αποθετήριο φωτογραφιών από την ζωή της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Τα άλλα sites του Οργανισμού