Τα μετέφεραν στρατιωτικοί ιερείς και τα υποδέχτηκε ο Μητροπολίτης Φαναρίου Αγαθάγγελος

Με λαμπρότητα ο προσκυνηματικός ναός της Αγίας Βαρβάρας υποδέχθηκε τα λείψανα του Αγίου Νικολάου

Με συγκίνηση και ευλάβεια η Πρωτεύουσα και συγκεκριμένα ο ιερός προσκυνηματικός ναός της Αγίας Βαρβάρας του ομωνύμου δήμου υποδέχθηκε το απόγευμα της Κυριακής τα ιερά λείψανα του Αγίου Νικολάου Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας από το Μπάρι.

Τα ιερά θησαυρίσματα μετέφεραν στρατιωτικοί ιερείς και τα υποδέχτηκαν έμπροσθεν του προσκυνήματικού ναού ο Μητροπολίτης Φαναρίου κ. Αγαθάγγελος και ο επίσκοπος Ολβίας κ. Επιφάνιος, πλαισιούμενοι από τον προϊστάμενο του ναού Αρχιμανδρίτη Δαμασκηνό Δαμιανάκη και πλειάδας κληρικών της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι για τις επόμενες ημέρες έχουν προγραμματισθεί πλούσιες λειτουργικές εκδηλώσεις μέχρι και την Δευτέρα 22 Απριλίου, ενώ ο ναός θα παραμένει ανοικτός από τις 7 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και καθημερινά θα τελούνται ιερές ακολουθίες.

Οι ιερείς που επιθυμούν να επισκεφθούν οργανωμένα με την ενορία τους το ιερό προσκύνημα κατά τις ημέρες αυτές και να λάβουν μέρος στις ιερές ακολουθίες, μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 2107272305 ή στο email: prosopikou@apostoliki-diakonia.gr.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ INFO ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Φωτορεπορτάζ: Αναστάσιος Βόπης | Orthodoxia InFoto

Flickr Album Gallery Pro Powered By: WP Frank

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα:

Παρόμοιες δημοσιεύσεις

Οι τελευταίες δημοσιεύσεις