Ο Σεβασμιώτατος συναντήθηκε με προέδρους μαθητικών τάξεων και είχε ένα γόνιμο διάλογο επί θεμάτων

Κιλκισίου: “Η συγχωρητικότητα είναι προϋπόθεση της συνάντησης του καθενός μας με τον Αναστάντα Χριστό”

Στον ιερό μητροπολιτικό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς τελέσθηκε ο τελευταίος Κατανυκτικός Εσπερινός της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής το απόγευμα της Κυριακής Ε’ Νηστειών.

Χοροστάτησε και κήρυξε το θείο λόγο ο μητροπολίτης Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος, ολοκληρώνοντας την ανάπτυξη του θέματος, «Πορεία προς την Ανάσταση», που ανέλυσε κατά τους έξι Κατανυκτικούς Εσπερινούς τις Κυριακές της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Ο Σεβασμιώτατος στην καταληκτήρια ομιλία του παρουσίασε τη συγχωρητικότητα ως προϋπόθεση συνάντησης του καθενός με τον Αναστάντα Χριστό, με θεμέλιο την θυσιαστική αγάπη προς το πρόσωπο των αδελφών μας, ευχόμενος με το καλό να γιορτάσουμε όλοι το μέγα και θαυμαστό γεγονός της Αναστάσεως του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και να μετέχουμε της αναστάσιμης χαράς και ελπίδας.

Την Δευτέρα, ο κ. Βαρθολομαίος μέσα στο πλαίσιο των ποιμαντικών του επισκέψεων, συναντήθηκε με τα μέλη του δεκαπενταμελούς μαθητικού συμβουλίου του 1ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς και με προέδρους των μαθητικών τάξεων και είχε ένα γόνιμο διάλογο επί θεμάτων που απασχολούν την μαθητική κοινότητα.

Flickr Album Gallery Pro Powered By: WP Frank

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα:

Παρόμοιες δημοσιεύσεις

Οι τελευταίες δημοσιεύσεις