Το Πρακτορείο

Η φιλοσοφία πίσω από το orthodoxiainfoto.gr

Το φωτογραφικό πρακτορείο ORTHODOXIA IN FOTO, -η Ορθοδοξία μέσα από τις φωτογραφίες- σε ελεύθερη μετάφραση, είναι μια μη κερδοσκοπική δράση του Οργανισμού Ανάδειξης Ελληνικού και Oρθόδοξου πολιτισμού ΑΕΝΑΟΣ, με κύριο στόχο την δημιουργία ενός διαδικτυακού αποθετηρίου φωτογραφικών στιγμιότυπων από την καθημερινή ζωή της εκκλησιαστικής διοίκησης και των ορθόδοξων εκκλησιαστικών  κοινοτήτων, στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Η ομάδα των εθελοντών φωτογράφων μας, αποτυπώνει σημαντικά εκκλησιαστικά γεγονότα αλλά και στιγμές της καθημερινής ζωής στις εκκλησιαστικές κοινότητες σε λατρευτικό, φιλανθρωπικό και κοινωνικό επίπεδο, δημιουργώντας ένα ψηφιακό φωτογραφικό μονοπάτι που ελίσσεται και εξελίσσεται μέσα στις μέρες, τους μήνες, τα χρόνια.

Εκτός από τις αποτυπώσεις των μονίμων συνεργατών μας, φιλοξενούμε και ορισμένες προσπάθειες οι οποίες μπορεί να προέρχονται είτε από επίσημους εκκλησιαστικούς και πολιτιστικούς φορείς, είτε ακόμη και από συμπολίτες μας που έχουν να μοιραστούν με το διαδικτυακό κοινό μας τα όσα κατέγραψε η δική τους ματιά.

Οι φωτογραφίες φιλοξενούνται και παρέχονται προς χρήση σύμφωνα με τους όρους που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά ΕΔΩ και τους οποίους σας παρακαλούμε να σεβαστείτε.

Το orthodoxiainfoto.gr όπως και όλες οι δράσεις του Οργανισμού Ανάδειξης Ελληνικού και ορθόδοξου πολιτισμού ΑΕΝΑΟΣ είναι μη κερδοσκοπική και στηρίζεται στην χορηγίες των όπου γης επισκεπτών.

Εφόσον επιθυμείτε να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή, μπορείτε να το πράξετε με δυο εύκολους τρόπους. Είτε διαδικτυακά μέσω paypal είτε τραπεζικά μέσω κατάθεσης στον λογαριασμό του μη κερδοσκοπικού Οργανισμού Ανάδειξης Ελληνικού και Ορθόδοξου Πολιτισμού “ΑΕΝΑΟΣ” ο οποίος στηρίζει τόσο το ειδησεογραφικό portal orthodoxia.info όσο και την Εκκλησιαστική Τηλεόραση.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 

GR5501101570000015700389115
Δικαιούχος : ΑΕΝΑΟΣ Οργανισμός Ανάδειξης Ελληνικού και Ορθοδόξου Πολιτισμού

Μέσω Paypal μπορείτε ακόμη να επιλέξετε την αυτόματη επανάληψη της δωρεάς σας κάθε μήνα. Ακόμη και δυο ευρώ μηνιαίως μπορούν να κάνουν την διαφορά!

 

 

Τα άλλα sites του Οργανισμού