Πάνδημο μνημόσυνο στο Λονδίνο από τον Επίσκοπο Μελιτηνής υπέρ των πεσόντων στην Κύπρο

Πάνδημα μνημόσυνα για τους νεκρούς που έπεσαν ηρωικώς υπέρ Πίστεως και Πατρίδος κατά την Κυπριακή Τραγωδία του Ιουλίου – Αυγούστου 1974 ετελέσθησαν την Κυριακή 16 Ιουλίου σε όλους τους Ιερούς Ναούς της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας.

Το επίσημο Μνημόσυνο ετελέσθη στον Καθεδρικό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Wood Green στο Βόρειο Λονδίνο, παρουσία του Προέδρου και μελών της Εθνικής Κυπριακής Ομοσπονδίας Ηνωμένου Βασιλείου, του Πρέσβεως της Ελλάδος και του Ύπατου Αρμοστού της Κύπρου στη Μεγάλη Βρεταννία, των Γενικών Προξένων, του Προέδρου του Συνδέσμου Ελληνορθοδόξων Κοινοτήτων Μ. Βρεταννίας, εκπροσώπων του τοπικού Τύπου και πολλών επισήμων. 

Την Ιερά Αρχιεπισκοπή εκπροσώπησε ο Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος, ο οποίος ομίλησε καταλλήλως στο εκκλησίασμα. Ακολούθησε χαιρετισμός του Προέδρου της Εθνικής Κυπριακής Ομοσπονδίας Ηνωμένου Βασιλείου, κ. Χρήστου Καραολή και ο πανηγυρικός της ημέρας, τον οποίο εκφώνησε ο Ύπατος Αρμοστής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Ηνωμένο Βασίλειο κ. Ανδρέας Κακούρης. 

Flickr Album Gallery Pro Powered By: WP Frank

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα:

Παρόμοιες δημοσιεύσεις

Οι τελευταίες δημοσιεύσεις