Ο θεοφιλέστατος μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερωνύμου

Προεξάρχοντος του επισκόπου Άσσου Τιμοθέου ο εσπερινός της Ανάληψης του Κυρίου στο Νέο Κόσμο

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέστηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο πανηγυρικός αρχιερατικός εσπερινός για την εορτή της Ανάληψης του Κυρίου στον ομώνυμο ιερό ναό στον Νέο Κόσμο.

Στην ακολουθία χοροστάτησε ο επίσκοπος Άσσου κ. Τιμόθεος (Κολομβία) πλαισιούμενος από τον προϊστάμενο του ναού αρχιμανδρίτη Νικόδημο Καβαρνό και από κληρικούς της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και όμορων μητροπόλεων.

Στην ομιλία του ο θεοφιλέστατος, αφού μετέφερε προς το πολυπληθές εκκλησίασμα τις ευχές και ευλογίες του Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερωνύμου, αναφέρθηκε τόσο στο γεγονός της Αναλήψεως του Κυρίου όσο και στην εσωτερική και εξωτερική ιεραποστολή. Καταλήγοντας ωστόσο δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως τον προϊστάμενο του ναού για την αγάπη και τη φιλοξενία του.

Από τη μεριά του, ο π. Νικόδημος ευχαρίστησε θερμά τον θεοφιλέστατο που λάμπρυνε με την αρχιερατική του παρουσία τον εόρτιο εσπερινό. Να σημειωθεί, ότι αύριο το πρωί ο επίσκοπος Άσσου θα προεξάρχει τόσο της θείας λειτουργίας όσο και της ιεράς λιτανείας το απόγευμα.

Φωτορεπορτάζ: Αναστάσιος Βόπης | Orthodoxia InFoto

Flickr Album Gallery Pro Powered By: WP Frank

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα:

Παρόμοιες δημοσιεύσεις

Οι τελευταίες δημοσιεύσεις