Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι από τις καλύτερες γεμάτη υγεία και αγάπη

Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα ακούστηκαν σήμερα το πρωί στο μητροπολιτικό μέγαρο στο Περιστέρι

Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα ακούστηκαν σήμερα το πρωί στο μητροπολιτικό μέγαρο στο Περιστέρι. Ο μητροπολίτης Περιστερίου Γρηγόριος δέχτηκε διάφορες ομάδες φορέων, συλλόγων και ιδρυμάτων της περιοχής, όπου έψαλαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα για τον ερχομό του νέου χρόνου.

Τόσο ο μητροπολίτης Γρηγόριος όσο και ιερείς της μητροπόλεως, ο πρωτοσύγκελλος Αρχιμανδρίτης Άγγελος Ανθόπουλος και ο γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Αρχιμανδρίτης Κωνσταντίνος Σκαρτούλης, υποδέχτηκαν τα παιδιά και τους συλλόγους του Περιστερίου στην αίθουσα του θρόνου.

Μικρά παιδιά, νέοι, εκπαιδευτικοί, μέλη από συλλόγους, ο σύλλογος Ποντίων και ενορίες της μητροπόλεως, αλλά και μέλη της φιλαρμονικής Μπάντας του Δήμου Περιστερίου έψαλαν κάλαντα και ευχήθηκαν καλή χρονιά στον μητροπολίτη των Δυτικών Προαστείων.

Ο κ. Γρηγόριος έδωσε τις πατρικές ευχές για τις εορταστικές ημέρες και ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι από τις καλύτερες που θα έρθουν γεμάτη υγεία και αγάπη ανάμεσα μας προσφέροντας σε όλους μία καινή διαθήκη το ημερολόγιο της μητροπόλεως του 2023 και γλυκίσματα.

Flickr Album Gallery Pro Powered By: WP Frank

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα:

Παρόμοιες δημοσιεύσεις

Οι τελευταίες δημοσιεύσεις